Είμαι ο Θεοδόσιος Ευάγγελος Χολέβας

     H διαδρομή μου στο Χορό ξεκινάει απο την εφηβική ηλικία, στη Θεσσαλονίκη μέσα αρχικά από τους Latin και Ballroom χορούς, American και International Style. Σύντομα ξεκίνησα την ενασχόληση με τον αθλητικό χορό και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιρνα μέρος σε διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς. Παράλληλα, διεύρυνα την εκπαίδευση μου μέσα από διάφορα είδη όπως Hip-Hop, Σύχρονο και άλλα.

Από το 2008, διδάσκω χορό μέσα από ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα και συγχρόνως συνέχισα να λαμβάνω καινούργια στοιχεία μέσα απο σεμινάρια και μαθήματα από όλους τους παγκοσμίου φήμης πρεσβευτές του είδους. 

Η αγάπη μου για το χορό και η θέληση μου να εμβαθύνω και να μεταφέρω την αίσθησή μου, τον δικό μου εκφραστικό τρόπο και το βιώμα μου, με οδήγησε αργότερα σε νέους δρόμους, όπως το τηλεοπτικό show του Αnt1, Dancing with the Stars - οπου συμμετείχα ώς Χοροδιδάσκαλος, Χορογράφος και παρτενερ για τρεις σεζόν.

Ένας ακόμα σταθμός ήταν το Zumba® Fitness. Εκεί ανέλαβα τη θέση του Χορογράφου (Zumba® Jammer), ώστε να εκπαιδεύω και να παρέχω υλικό στους εκπαιδευτές του προγράμματος (Zumba® Instructors) σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Μέσα από αυτό, βρέθηκα το 2012 και 2013, στη χορευτική ομάδα του Beto Perez (δημιουργού του προγράμματος) χορεύοντας στα Zumba® Fitness Concerts στο Ορλάντο, στο Los Angeles και στη Lille της Γαλλίας δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Pitbull, και ο Vanilla Ice.

 

Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες, τα μαθήματα, τα σεμινάρια, τους ανθρώπους που έχω εκπαιδεύσει και συναναστραφεί ανά τον πλανήτη - και το κυριότερο, μέσα από την προσωπική μου αίσθηση για το Χορό, το Ρυθμό και την Έκφραση μέσω της Κίνησης - περπατάω σημερα και ανακαλύπτω την αλήθεια, την εσωτερικότητα και την απλότητα του Χορού. Ο Χορός είναι ενα μέσο για να εκφραστώ, να κινηθώ, να έρθω σε επαφή με τον Εαυτό μου και το σώμα μου και μέσα από το Ρυθμό και τη μουσική, να συνδέομαι με την αλήθεια μου και να λαμβάνω τα Δώρα της Χαράς, της Ομορφιάς και της Αίσθησης.

Σήμερα, ως Δάσκαλος Χορού, μοιράζομαι αυτό με ανθρώπους - ερασιτέχνες και επαγγελματίες - που θέλουν να το λάβουν

Ποιοί Είμαστε

ΠανΔώρα Dancebeat, Ανθέων 23 Γλυφάδα, 2177120858 - info@pandoradancebeat.com

© 2018 by Pandora Dancebeat