ο Χώρος να Εκφράσουν το Χορό τους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ για ΠΑΙΔΙΑ

Latin

BALLROOM

HIP - HOP

Breakdance

ΣΥΓΧΡΟΝΟ

ORIENTAL

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ

Σωστή οργάνωση & αγάπη για το Χορό.

Θέλουμε τα παιδιά να μάθουν το Χορό από μικρή ηλικία. 

Να τους δώσουμε το ερέθισμα του Χορού στην πραγματικότητα του, που είναι απλός και όμορφος, και να τα οδηγήσουμε να δουν οτί βρίσκεται ήδη μέσα τους, στην καθημερινότητα και στη Ζωή τους

Για παιδιά από 3 ετών.
Ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για τις ηλικιακές ομάδες 3-4, 5-6 ετών, 7-10 ετών, 11-14 ετών & 15+ 

Ο Χορός και η Χαρά είναι σχεδόν συνώνυμα. 

Τα παιδιά, έχουν από μόνα τους εύκολα πρόσβαση στη Χαρά, και εμείς φροντίζουμε ώστε το μάθημα να τους ενθαρύνει σε αυτό. 

Συγχρόνως, εισάγουμε ένα σύστημα εκπαίδευσης με εξειδικευμένους στο είδος τους δασκάλους, σύμφωνα με το οποίο θα μάθουν όχι μόνο να Χορεύουν το είδος που προτιμούν, αλλά θα αποκτήσουν ταυτόχρονα συνειδητότητα στο σώμα, στην κινησιολογία τους, στο ρυθμό. 

Έτσι, λαμβάνουν εφόδια χρήσιμα και στην καθημερινή τους ζωή, όπως η άνεση, η αυτοπεποίθηση, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία, η καλή διάθεση.

Ολοκληρωμένη Χορευτική Εκπαίδευση

Δυνατότητες Εξέλιξης.

Για όσα παιδιά θέλουν, παρέχουμε τη δυνατότητα να εξελίξουν τις γνώσεις τους και το Χορευτικό τους επίπεδο.

Αυτό γίνεται μέσα από πιστοποιήσεις και πτυχία από διεθνείς οργανισμούς όπως το IDTA (International Dance Teachers Association). Έτσι, μπορούν τελειώνοντας το σχολείο, να έχουν ένα ακόμη εφόδιο για μια μερική ή εξ ολοκλήρου επαγγελματική κατεύθυνση. 

Συγχρόνως, προπονούμε αθλητές όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν σε αγώνες Χορού, είτε ως ομάδες, είτε ως Χορευτικά ζευγάρια (για τους Latin & Ballroom χορούς). 

Τέλος, όλα τα παιδιά συμμετέχουν στην ετήσια παράσταση της σχολής που γίνεται το καλοκαίρι με το κλείσιμο της σεζόν, πράγμα που τους δίνει ένα στόχο, όμορφες εικόνες και στιγμές, και τα βοηθάει να ξεπεράσουν ντροπές και τυχόν φόβους. 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, ένα ραντεβού ενημέρωσης, και δοκιμής τους παιδιού στο μάθημα.

217.7120858