top of page

ο Χώρος να Εκφράσουν το Χορό τους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ
για ΠΑΙΔΙΑ και Εφήβους

Latin

Breakdance

BALLROOM

HIP - HOP

ΣΥΓΧΡΟΝΟ

Σωστή οργάνωση & αγάπη για το Χορό.

Θέλουμε τα παιδιά να μάθουν το Χορό από μικρή ηλικία. 

Να τους δώσουμε το ερέθισμα του Χορού στην πραγματικότητα του, που είναι απλός και όμορφος, και να τα οδηγήσουμε να δουν οτί βρίσκεται ήδη μέσα τους, στην καθημερινότητα και στη Ζωή τους

Άξονας εκπαίδευσης ΠανΔώρα Dancebeat:
Παιδιά 4-5 ετών: 
Βασικές αρχές Μοντέρνου Χορού με ασκήσεις μπαλέτου μέσω μουσικοκινητικής αγωγής. Σκοπός μας εδώ είναι το παιδί να εκφράζει τη χορευτικότητά του, μαθαίνοντας παράλληλα τις δυνατότητες κίνησής του σώματος. Οι κινήσεις καταγράφονται στη μυική μνήμη, αναπτύσεται η μουσικότητα και όλα αυτά μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα παιχνιδιού και κοινωνικοποίησης.
Παιδιά 5.5 - 7 ετών: 
Οι πρώτες επαφές με συγκεκριμένα είδη χορού: Latin και Modern. Ο Σύγχρονος χορός παρέχει εκγύμναση, ελευθερία κίνησης, κινησιολογική εκπαίδευση και έκφραση. Οι Latin χοροί είναι διασκεδαστικοί, με ζωντανή μουσική, πειθαρχία, καλή στάση σώματος και δυνατότητα αθλητικού/διαγωνιστικού χορού από μικρή ηλικία.
Τμήματα KIDS (7.5-10 ετών): 
Εδώ ξεκινούν οι επιλογές στα 3 βασικά είδη χορών μας: Latin • Hip - Hop • Σύγχρονο. Όντας πλέον το παιδί πιο ώριμο να δεχτεί οδηγίες και να ακολουθήσει πιο σύνθετες κινήσεις, μπαίνει σε μαθήματα με συγκεκριμένο στυλ και μουσική. Το κάθε είδος έχει τις δικές του ποιότητες και δυνατότητες εξέλιξης και τα παιδιά μπορούν να επικεντρωθούν σε ένα, ή να τα συνδυάσουν όλα. Παράλληλα, λειτουργεί τμήμα Body Boost που συνδυάζει γυμναστική με Zumba® και παρέχει στα παιδιά επιπλέον ενδυνάμωση και αερόβια άσκηση.
Τμήματα YOUTH (11 -15 ετών):
Οι κατευθύνσεις στα χορευτικά είδη συνεχίζονται και εξελίσσονται. Είτε ο έφηβος ξεκινάει τώρα, είτε συνεχίζει τη χορευτική του πορεία, μπορεί να ακολουθήσει τα είδη που θέλει με διευρυμένες δυνατότητες εξέλιξης, αγωνιστικού χορού, ακόμα και προετοιμασία για μια επαγγελματική χορευτική σταδιοδρομία.

Ο Χορός και η Χαρά είναι σχεδόν συνώνυμα. 

Τα παιδιά, έχουν από μόνα τους εύκολα πρόσβαση στη Χαρά, και εμείς φροντίζουμε ώστε το μάθημα να τους ενθαρύνει σε αυτό. 

Συγχρόνως, εισάγουμε ένα σύστημα εκπαίδευσης με εξειδικευμένους στο είδος τους δασκάλους, σύμφωνα με το οποίο θα μάθουν όχι μόνο να Χορεύουν το είδος που προτιμούν, αλλά θα αποκτήσουν ταυτόχρονα συνειδητότητα στο σώμα, στην κινησιολογία τους, στο ρυθμό. 

Έτσι, λαμβάνουν εφόδια χρήσιμα και στην καθημερινή τους ζωή, όπως η άνεση, η αυτοπεποίθηση, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία, η καλή διάθεση.

Ολοκληρωμένη Χορευτική Εκπαίδευση

Δυνατότητες Εξέλιξης.

Για όσα παιδιά θέλουν, παρέχουμε τη δυνατότητα να εξελίξουν τις γνώσεις τους και το Χορευτικό τους επίπεδο.

Αυτό γίνεται μέσα από πιστοποιήσεις και πτυχία από διεθνείς οργανισμούς όπως το IDTA (International Dance Teachers Association). Έτσι, μπορούν τελειώνοντας το σχολείο, να έχουν ένα ακόμη εφόδιο για μια μερική ή εξ ολοκλήρου επαγγελματική κατεύθυνση. 

Συγχρόνως, προπονούμε αθλητές όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν σε αγώνες Χορού, είτε ως ομάδες, είτε ως Χορευτικά ζευγάρια (για τους Latin & Ballroom χορούς). 

Τέλος, όλα τα παιδιά συμμετέχουν στην ετήσια παράσταση της σχολής (στιγμιότυπα ΕΔΩ) που γίνεται το καλοκαίρι με το κλείσιμο της σεζόν, πράγμα που τους δίνει ένα στόχο, όμορφες εικόνες και στιγμές, και τα βοηθάει να ξεπεράσουν ντροπές και τυχόν φόβους. 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, ένα ραντεβού ενημέρωσης, και δοκιμής τους παιδιού στο μάθημα.

217.7120858
6937055990

bottom of page