top of page

CHOOSE YOUR STYLE

Μια τεράστια γκάμα χορών, τμημάτων και δυνατοτήτων

Το είδος των μαθημάτων που θέλεις, στις ώρες που χρειάζεσαι. 

Στη Σχολή χορού ΠανΔώρα, δίνουμε μεγάλη συμμασία στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου. 

Έτσι, μπορεί κάποιος να βασίσει τη χορευτική του εκπαίδευσή του σε Ομαδικά ή Ιδιαίτερα μαθήματα ή και συνδιασμό αυτών

Τα Ομαδικά μαθήματα είναι χωρισμένα σύμφωνα με το είδος, τις ηλικίες, το χορευτικό επίπεδο, και τον προσανατολισμό (κοινωνικός χορός, αγωνιστικός, επαγγελματικα κλπ.). Έτσι μπορεί ο κάθε ένας να λαμβάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται, σε ένα πλαίσιο που είναι ταιριαστό στον εκάστοτε μαθητή. 

Λειτουργούν ομαδικά μαθήματα σε τρεις ζώνες ώρας: Πρωινά, Απογευματινά, Βραδινά έτσι ώστε να είναι μπορούν ακόμα και οι άνθρωποι με πολυ απαιτητικό πρόγραμμα, να εντάξουν το Χορό στη Ζωή τους. 

Το μάθημα είναι δομημένο και διεξάγεται από έμπειρους δασκάλους ειδικευμένους στο είδος τους, που γνωρίζουν να καθοδηγήσουν το μαθητή και με φροντίδα και προσοχή, στο επόμενο του βήμα.

Γιατί εμείς παίρνουμε το Χορό στα σοβαρά, έτσι ώστε να γίνεται ευχάριστος και όμορφος για εσένα.

Τα Ιδιαίτερα μαθήματα κανονίζονται κατόπιν συνενόησης σε μέρες και ώρες που είναι εφικτές για το μαθητή.

Η ανάθεση του δασκάλου γίνεται από τη διεύθυνση, μετά από κουβέντα με το μαθητή και διερεύνηση των αναγκών του. Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα επάνω σε αυτό που χρειάζεται ο μαθητής, και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Το Ιδαίτερο μάθημα δίνει τη δυνατότητα να εστιάσει ο δάσκαλος προσωπικά στην ανάγκη του μαθητή, να προσαρμόσει το μάθημα στο επίπεδο αντίληψης και να του παρέχει τις γνώσεις που χρειάζεται, ανάλογα με το πού θέλει να φτάσει. 

Προσανατολισμός

Ο Χορός είναι για Όλους, ομως οι άνθρωποι μαθαίνουν Χορό για πολλούς διαφορετικούς λόγους και ο κάθε ένας θέλει να λάβει κάτι συγκεκριμένο μέσα από αυτό.

Στην ΠανΔώρα, μπορείς να ζητήσεις αυτό που θέλεις και να το λάβεις.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Εάν δεν έχεις ξανασχοληθεί με το Χορό (και ίσως πιστεύεις οτι δεν "το 'χεις") μπορείς να ενταχθείς σ' ένα τμήμα αρχαρίων, στο οποίο θα βρεις κι άλλους ανθρώπους που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα ίσως λίγο ντροπαλά και φοβησμένα, σύντομα όμως θα δεις οτί με τη σωστή καθοδήγηση, θα μπορέσεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και ν' αρχίσεις να βιώνεις τη χαρά του χορού.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Δηλαδή μαθαίνω να χορεύω απλά και όμορφα, για να κάνω κάτι που μ' ευχαριστεί, να ασκούμαι, να βιώνω τα οφέλη της κίνησης και έκφρασης στο ρυθμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Είτε σου αρέσει ο Χορός και θέλεις να μάθεις να χορεύεις πολύ καλά, είτε θέλεις ν' ασχοληθείς επαγγελματικά με το Χορό, υπάρχουν επιλογές που μπορούμε να κουβεντιάσουμε που έχουν να κάνουν είτε με την τεχνική κατάρτιση & τη συμμετοχή σε Αγώνες χορού, είτε με την απόκτιση επαγγελματικού διπλώματος από παγκόσμια αναγνωρισμένους φορείς. 

ΧΟΡΟΣ ΓΑΜΟΥ και EVENTS

Εάν παντρεύεσαι και θέλεις να δεις τις επιλογές σου για το χορό του γάμου, κάνε κλικ ΕΔΩ

Επίσης, για κάλυψη κάθε είδους event υπάρχει το τμήμα PANDORA Events & Dance Services  μπορείς ν' απευθυνθείς στη γραμματεία της σχολής και στο 217.7120858 ή να στείλεις το αίτημά σου στο info@pandoradancebeat.com

ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η χορευτική εκπαίδευση των παιδιών είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της σχολής, πάτησε ΕΔΩ για να μεταβείς στο αντίστοιχο mini-site. Παρέχουμε μαθήματα για παιδιά από 3 ετών χωρισμένα σε ηλικιακά τμήματα και ανάλογα με το είδος. 

Κλείσε ένα ραντεβού για μια προσωπική ενημέρωση στο 217.7120858

bottom of page